Afscheid nemen en condoleren

Waar men eerst kon kiezen tussen koffie met broodjes en koffie met cake zijn de mogelijkheden vandaag de dag eindeloos.

Afscheid nemen en condoleren

De huidige samenleving verandert en ook afscheid nemen en condoleren kan en mag veel persoonlijker vormgegeven worden tegenwoordig.

Bij afscheid nemen en condoleren is zoveel meer mogelijk. Een bijzonder mens verdient immers een bijzondere plek.

Waarom afscheid nemen in een ongezellige zaal als het ook op een mooie locatie kan? Waarom overdag als het ook in de avonduren kan? En waarom afscheid nemen in een rouwcentrum als het thuis in jouw eigen omgeving kan, in de zomer wellicht in de tuin?

In elke regio zijn prachtige locaties om afscheid te nemen.

Locaties

We kunnen afscheid nemen bij de sportclub of in de dansschool waar de overledene veel tijd heeft doorgebracht. In een theater of in een klein monumentaal kerkje.

Ook in jouw regio zijn er prachtige locaties om afscheid te nemen. Bekijk hier een aantal locaties in de regio Elst, Overbetuwe, Arnhem, Nijmegen en Lingewaard.

 

 

En waarom geen live muziek met zang, een saxofoon, gitaar of piano? Ik geloof dat heel veel mensen het anders zouden willen als ze op de hoogte waren van de alternatieven en ik geloof en beloof dat ik samen met jou heel veel kan waarmaken. Door je allereerst de tijd te gunnen om over een passend afscheid na te denken. Door je handreikingen te doen hoe het ook anders kan, realiseren we samen een afscheid dat past bij een bijzonder iemand. Maar ook een afscheid dat past binnen jouw budget.

Koffie met cake of soep met broodjes of tapas met wijn? Altijd een passend afscheid dat past binnen jouw budget.

Koffie met cake of soep met broodjes of tapas met wijn?

Waar men eerst kon kiezen tussen koffie met broodjes en koffie met cake zijn de mogelijkheden vandaag de dag eindeloos. Uiteraard kun je nog steeds gaan voor een lekker broodje met een kop koffie of thee, maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld een kom zelfgemaakte soep te serveren, of een stampot gemaakt door vrienden en buren. En wat dacht je van borrelhapjes, hartige taart of tapas met een goed glas wijn. Er is zoveel meer mogelijk. Wellicht was de overledene vermaard en beroemd om haar appeltaarten en wat is dan mooier als iedereen een stukje appeltaart eet? Ook merk ik steeds vaker dat mensen er voor kiezen om na afloop in intieme kring te gaan dineren en zo deze gedenkwaardige dag af te sluiten.

Schuiven naar boven