Begraven

Je kunt zelf kiezen op welke begraafplaats in Nederland je begraven wilt worden.

Begraven

Veel nabestaanden vinden het een prettig idee dat er een plaats is waar ze naar toe kunnen gaan en zo verbonden zijn met de overledene. Je kunt zelf kiezen op welke begraafplaats in Nederland je begraven wilt worden. Dit hoeft dus niet de huidige woonplaats te zijn maar kan bijvoorbeeld ook het geboortedorp zijn of de plaats waar de kinderen wonen.

Je kunt een graf kopen of huren. Kopen is duurder maar je bepaalt dan wel zelf wie er nog meer begraven worden in het (familie)graf. Kopen doet men voor minimaal 20 jaar. Huren gebeurt meestal voor 10 jaar en men komt in een gemeenschappelijk graf samen met nog twee andere (geen familie) overledenen.

Een laatste rustplaats op natuurbegraafplaats.

Natuurbegraafplaats

Een laatste rustplaats op een natuurbegraafplaats is een mooi en bijzonder alternatief voor begraven én cremeren.

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een duurzame en eigentijdse manier van begraven, een laatste rustplaats in de geborgenheid van de natuur.

De graven worden niet gemarkeerd met een grafmonument zoals je deze van de reguliere begraafplaatsen kent. Natuur begraven is sowieso goedkoper dan gewoon begraven omdat je geen grafmonument nodig hebt en ook geen grafrechten betaalt voor 20 jaar. Het grote verschil met een reguliere begraafplaats is dat graven op een natuurbegraafplaats eeuwigdurend zijn. Ze worden dus nooit geruimd.

Lees meer over Natuurbegraven.

Wil je een indicatie van mogelijkheden en kosten vraag dan een offerte aan.

Wil je meer informatie neem dan contact met mij op.

Schuiven naar boven