Contact over de uitvaart

Praten over je eigen uitvaart of die van een dierbare is vaak moeilijk. Men heeft het er liever niet over. Het kan echter ook fijn zijn en rust geven om wensen maar ook praktische zaken juist wel te bespreken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je nabestaanden.

Want, weten wat jij of je naaste graag wil of absoluut niet wil, is heel waardevol. In de dagen na het overlijden hoeven nabestaanden dan geen overhaaste beslissingen te nemen en kunnen zij in alle rust afscheid nemen, wetende dat zaken goed geregeld zijn.

Weten wat jij of jouw naaste graag wil of absoluut niet wil, is heel waardevol.


Mag ik mij voorstellen

Mijn naam is Mieke Sanders en ik leef & woon al decennia in Elst, Overbetuwe. Na 15 jaar met veel plezier als directeur van een Kinderopvangorganisatie gewerkt te hebben, voelde ik dat het roer om moest en ik voor een andere uitdaging moest gaan. En wat betreft die nieuwe uitdaging, die heb ik zeker gevonden!

Werken met hart en ziel in de uitvaart

Ik heb voordat uitvaartbegeleider mijn beroep werd, verschillende uitvaarten van zeer dichtbij meegemaakt. Soms waren dit uitvaarten waarbij er zo weinig persoonlijk was. Het zou een uitvaart kunnen zijn van iedereen. Dan stonden we buiten en dacht ik: ”Hebben we nu iemands leven herdacht”, zijn dit de laatste herinneringen die we meenemen in ons eigen leven?

Maar ik realiseerde mij ook dat op het moment dat een heel dierbaar iemand plotseling sterft je vaak niet eens in staat bent om te beseffen dat het ook veel persoonlijker kan, in een sfeer die past bij de overledene, bij jou, je familie en vrienden. En dat kan heel verstilt en ingetogen, of juist groots en uitbundig zijn.

Graag kom ik naast je staan en help ik je hierbij.

Meer informatie over de uitvaart?


Laat het mij weten en ik kom bij je langs voor een kennismakingsgesprek of een voorbespreking. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Bel mij gerust of vul het formulier hiernaast in.

Mieke Sanders 06 – 133 45046

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.