Links

www.vptz-betuwe.nl
Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg in Overbetuwe en Lingewaard.
Bieden kosteloos hulp en ondersteuning in de laatste fase van iemands leven.

www.heidepol.nl
Natuur begraven betekent eeuwigdurende rust in de schoonheid van de nauur. Je kiest voor begraven in de natuur op de plek van jouw keuze op natuurbegraafplaats Heidepol. Daarbij past geen grafsteen, maar eventueel wel een houten gedenkteken met jouw persoonlijke tekst. Je hebtt geen zorgen meer over jouw grafrecht en grafonderhoud.

www.opbaarhuisjes.nl
opbaren in de eigen tuin is binnen een paar uur te realiseren.

www.stijlvolafscheidnemen.nl
Stijlvol Afscheid Nemen beschikt over verschillende modellen tenten die bij een condoleance, uitvaart of begrafenis gebruikt kunnen worden. De tent kan geplaatst worden waar je wilt; bij je thuis, op de begraafplaats of op de locatie waar je jouw afscheidsbijeenkomst wilt houden.

www.kneedbaresteen.nl
Pottenbakkerij voor bijzondere urnen.

www.amelius.nl
Amelius is gespecialiseerd in de advisering en levering van mooie prematuur kleding, kindermandjes en kistjes, waarbij zoveel mogelijk natuurlijke materialen met een zachte en moderne uitstraling gebruikt worden.

www.laatstevlucht.nl
Bij een ballonverstrooiing  wordt de as van jouw dierbare in een grote heliumballon meegevoerd naar grote hoogte. Als de ballon een hoogte van circa twintig kilometer heeft bereikt, zal deze uit elkaar springen, waardoor de as de vrijheid tegemoet gaat en met de wind wordt meegedragen.

www.Getijde119.nl
Jan-Martin Berghuis is als uitvaartspreker jouw tijdelijke reisgenoot op weg naar een herkenbare, persoonlijk getinte uitvaart.

www.irememberyou.nl
Carla Salomons maakt unieke en persoonlijke herinneringsdekens, troostkleden, kussens, tassen, knuffels, poefs en sjaals van kleding van de overleden dierbare. Zo heb je een dierbaar aandenken dat je troost kan geven.

www.doodgewoonanders.nl
eigenzinnige kleurige grafkisten, kinderkistjes, rouwtextiel

www.indewolken.nl
In de wolken richt zich op verliessituaties die ontstaan door het overlijden van een belangrijke ander. Met name gespecialiseerd in rouwende kinderen en jongeren.

www.landelijksteunpuntrouw.nl
Hulp en advies bij verlies en rouw.

www.stichtingachterderegenboog.nl
Hulp voor een kind bij het verwerken van een verlies.

www.stichtingambJelancewens.nl
Stichting Ambulance wens is een organisatie van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciale daarvoor ontwikkelde ambulances.

www.stichtingEarlybirdsVlinderkindJes.nl
De fotografen van deze stichting maken kosteloos fotoreportages van vlinderkindjes. Een vlinderkindje is een kindje dat geboren wordt tussen de 20e en 24e week van de zwangerschap en daardoor niet verenigbaar met het leven.

www.makeamemory.nl
Deze stichting vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar.

www.vook.nl
Zelfhulporganisatie van ouders van een overleden kind, die begrip en medeleven willen bieden aan lotgenoten.

www.alsjenietmeerbeterwordt.nl
Lotgenoten voorlichting over de dood

www.nabijarnhem.nl
Nabij Arnhem verleent palliatieve terminale zorg aan mensen zonder, of met een klein sociaal netwerk door vrijwilligers in de regio Overbetuwe en Arnhem.

www.pu-rest.nl
Ik slaap het liefst op mijn zij en bedacht dat ik zo ook het liefst begraven zou willen worden. De mogelijkheid om op je zij begraven te worden is verloren gegaan. PU-REST wil graag de zijligging opnieuw introduceren.

Revolutionair, ecologisch, verantwoord, geschikt voor natuurbegraafplaatsen.

www.memento-herinneringsboeken.nl
Door een herinneringsboek te maken worden en blijven herinneringen tastbaar.

Terughalen van bestanden. www.stellar.nl
Nabestaanden kunnen soms niet meer bij data komen van hun overleden dierbaren. In een stofvrij lab haalt Stelle Data Recovery verloren bestanden, foto’s en data terug van grote en kleine datadragers als geheugenkaarten, telefoons, laptops, pc’s en hardeschijvensets. In 95 procent van de gevallen kan Stellar zorgen voor een volledige data recovery.