Een wandeling in de natuur voor mensen die hun partner hebben verloren, recent of langer geleden

Na het geweldige succes van de lentewandeling op zondag 14 april en de zomerwandeling op 30 juni nodigen wij jullie weer uit voor de herfstwandeling op 6 oktober 2019.

Vier keer per jaar organiseren wij een wandeling in de natuur, voor mannen en vrouwen van wie de partner is overleden. Op zondag 6 oktober vindt de herfstwandeling plaats.

Altijd op de zondagochtend, want de ervaring leert dat voor mensen die hun partner hebben verloren de zondag een vreselijke dag kan zijn.

Hoe gaat het met je….?

Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven.

Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen?

Vier keer per jaar, tijdens elk seizoen, organiseren we een wandeling. Vier keer per jaar op dezelfde locatie want de wandelingen vinden plaats in een omgeving waarin verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat.

We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats van sportcentrum De Helster, Schubertstraat 1 in Elst en gaan van daaruit naar de locatie. Ook als je geen vervoer hebt ben je van harte welkom. Kosten voor deelname bedragen € 5,00 inclusief kopje koffie of thee en taart.

Iedereen uit de regio die zijn of haar partner heeft verloren (recent of lang geleden)  is welkom. Je hoeft geen ervaren wandelaar te zijn om mee te lopen. 

Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan bij Mieke Sanders tel. 06 133 45046 of info@miekesandersuitvaart.nl.

Weet dat je van harte welkom bent!

Zet alvast in je agenda:

  • Winterwandeling op zondag  12 januari 2020

Een wandeling in de natuur voor mensen die hun partner hebben verloren, recent of langer geleden
Schuiven naar boven