Kosten uitvaart

Kwaliteit maar ook een eerlijke prijs

Kosten

Veel mensen denken dat een uitvaart heel erg duur is en ze het wellicht niet kunnen betalen. Ze hebben gehoord dat een uitvaart al gauw tussen de 7000 en 10.000 euro of zelfs meer kost. Ja die uitvaarten organiseer ik ook, maar daarnaast organiseer ik heel vaak uitvaarten waarbij er minder budget is.

Voor bijna ieder budget is een uitvaart mogelijk

Samen met de familie kijk ik hoe we door creatief na te denken een waardig en  mooi afscheid kunnen maken. Groot of klein en intiem passend bij het budget.

Waar je ook verzekerd bent je kunt altijd de uitvaartondernemer van jouw keuze bellen.

Uitvaartverzekering

Wanneer je verzekerd bent bij één van de grote uitvaartverzekeraars, tref je op de polis een telefoonnummer aan waarbij staat: ‘Bel dit nummer om een overlijden te melden.’ Veel mensen doen dit vervolgens, simpelweg omdat het er staat. Het is echter niet noodzakelijk om dit te doen. Wees een bewuste uitvaartconsument.

Waar je ook verzekerd bent je kunt altijd de uitvaartondernemer van jouw keuze bellen. Een uitvaartverzekering is namelijk een verzekering die uitkeert wanneer iemand is overleden. Door wie de uitvaart verzorgd wordt staat daar geheel los van.

Volgens de verzekeraar ben je duurder uit als de uitvaart door een ander wordt georganiseerd, omdat je de ledenkorting of het inkoopvoordeel kwijt raakt. Dit is volgens mij niet juist want niet de korting die de verzekeraars geven is belangrijk maar de prijs waar deze korting vanaf gaat. Negen van de tien keer ben je bij de verzekeraars dan duurder uit dan bij Mieke Sanders Uitvaart.

Indien je dit wenst regel ik het uitkeren van de verzekering voor je.

Vraag vrijblijvend een offerte bij mij aan

Of vergelijk offertes van meerdere uitvaartondernemingen in de regio Arnhem, Nijmegen en Overbetuwe en zie de grote verschillen in kosten van een uitvaart.

Schuiven naar boven