Kosten uitvaart

Kosten uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn bij mij volledig transparant: alle kortingen en provisies die ik beding zijn geheel voor jou. In de praktijk betekent dit dat je bij Mieke Sanders Uitvaart bijna altijd minder betaalt voor de uitvaart.


Vraag daarom vrijblijvend een offerte bij mij aan. Of vergelijk offertes van meerdere uitvaartondernemingen en zie de verschillen in kosten uitvaart.

Je verwacht een verzorgde uitvaart, kwaliteit maar vooral een eerlijke prijs. Dit is ook mijn uitgangspunt zodat je bij het maken van keuzes exact weet wat de kosten zijn en deze niet uit de hand lopen.

Je betaalt voor mijn dienstverlening een vast aannamebedrag, gebaseerd op het aantal uren dat ik gemiddeld besteed aan het verzorgen van een uitvaart. Ik verdien niet aan de producten en diensten die je uitkiest, geen provisies, geen marges op de kist, bloemen, rouwauto, advertenties, rouwdrukwerk of grafmonumenten, catering en overige ingekochte diensten en producten. Ik onderscheid mij van reguliere Uitvaartondernemers doordat ik volledig transparant werk. Kortingen worden direct één op één aan jou doorgegeven. Ik maak hierover heldere afspraken en daardoor is een uitvaart bij mij niet duurder maar bijna altijd goedkoper. Je ontvangt van mij bij de uitvaartnota kopieën van alle facturen zodat je inzicht krijgt in de werkelijke kosten van de uitvaart.