Kosten uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn bij mij volledig transparant.

Kosten

De kosten van een crematie of begrafenis zijn bij mij volledig transparant: alle kortingen en provisies die ik beding zijn geheel voor jou. In de praktijk betekent dit dat je bij Mieke Sanders Uitvaart bijna altijd minder betaalt voor de uitvaart.

Vraag daarom vrijblijvend een offerte bij mij aan. Of vergelijk offertes van meerdere uitvaartondernemingen en zie de verschillen in kosten uitvaart.

Kwaliteit en een eerlijke prijs

Je verwacht een verzorgde uitvaart, kwaliteit maar vooral een eerlijke prijs. Dit is ook mijn uitgangspunt zodat je bij het maken van keuzes exact weet wat de kosten zijn en deze niet uit de hand lopen.

Je betaalt voor mijn dienstverlening een vast aannamebedrag, gebaseerd op het aantal uren dat ik gemiddeld besteed aan het verzorgen van een uitvaart.

Ik verdien niet aan de producten en diensten die je uitkiest, geen provisies, geen marges op de kist, bloemen, rouwauto, advertenties, rouwdrukwerk of grafmonumenten, catering en overige ingekochte diensten en producten.

Transparante werkwijze

Ik onderscheid mij van reguliere Uitvaartondernemers doordat ik volledig transparant werk. Kortingen worden direct één op één aan jou doorgegeven. Ik maak hierover heldere afspraken en daardoor is een uitvaart bij mij niet duurder maar bijna altijd goedkoper. Je ontvangt van mij bij de uitvaartnota kopieën van alle facturen zodat je inzicht krijgt in de werkelijke kosten van de uitvaart.

EerlijkeUitvaarten.nl

Mieke Sanders Uitvaart is lid van het netwerk EerlijkeUitvaarten.nl. Dit netwerk streeft na dat het altijd helder is wat de dienstverlening van de uitvaartverzorger kost en wat de andere onderdelen van de uitvaart kosten. Dit betekent automatisch dat een uitvaartverzorger alle inkopen voor de uitvaart zonder toeslagen doorberekent aan de opdrachtgever.

Deze transparantie heeft een aantal voordelen:

  • De uitvaartverzorger kan, niet belast door andere belangen, de opdrachtgever eerlijk adviseren en helpen.
  • De opdrachtgever weet precies wat de dienstverlening van de uitvaartverzorger kost.
  • Eerlijke uitvaarten zijn door de grote transparantie bijna altijd voordeliger.

Waar je ook verzekerd bent je kunt altijd de uitvaartondernemer van jouw keuze bellen.

Uitvaartverzekering

Wanneer je verzekerd bent bij één van de grote uitvaartverzekeraars, tref je op de polis een telefoonnummer aan waarbij staat: ‘Bel dit nummer om een overlijden te melden.’ Veel mensen doen dit vervolgens, simpelweg omdat het er staat. Het is echter niet noodzakelijk om dit te doen. Wees een bewuste uitvaartconsument.

Waar je ook verzekerd bent je kunt altijd de uitvaartondernemer van jouw keuze bellen. Een uitvaartverzekering is namelijk een verzekering die uitkeert wanneer iemand is overleden. Door wie de uitvaart verzorgd wordt staat daar geheel los van.

Volgens de verzekeraar ben je duurder uit als de uitvaart door een ander wordt georganiseerd, omdat je de ledenkorting of het inkoopvoordeel kwijt raakt. Dit is volgens mij niet juist want niet de korting die de verzekeraars geven is belangrijk maar de prijs waar deze korting vanaf gaat. Negen van de tien keer ben je bij de verzekeraars dan duurder uit dan bij Mieke Sanders Uitvaart.

Indien je dit wenst regel ik het uitkeren van de verzekering voor je.

Schuiven naar boven