Nelleke van Gilst

Toen duidelijk werd dat mijn man na een ziekbed van een half jaar niet meer beter zou worden en nog maar een paar dagen te leven had, heb ik contact opgenomen met Mieke. Ik kende haar niet en vond het belangrijk dat er een klik zou zijn met de persoon die de uitvaart van mijn man zou regelen. Die klik was er direct bij het eerste telefonische contact. Mieke begreep wat voor mij en mijn familie belangrijk was. Zij begreep en respecteerde onze wensen. Mieke zelf geeft aan dat zij voor de uitvaart van mijn man niet zoveel heeft hoeven doen en dat de regie bij mij zelf lag. Toch zou dat zonder haar hulp niet zo mooi gelukt zijn. Op de plek waar mijn man lag opgebaard was een aantal zaken niet zo goed op orde op dat moment. Mieke zorgde ervoor dat dit direct werd opgepakt en opgelost.
Tijdens de afscheidsceremonie was Mieke op een prettige, respectvolle manier aanwezig, maar nooit op de voorgrond.
Ook na het afscheid als er nog vragen waren kon ik bij haar terecht. Ik kan terug kijken op een heel mooi afscheid, mede dankzij Mieke.

Als laatste wil ik toch ook nog noemen dat ik een heldere en transparante factuur heb ontvangen, waarbij alle nota’s van betrokken diensten zijn bijgevoegd.

Mieke, nogmaals bedankt

Nelleke van Gilst
Schuiven naar boven