Recensies

MiekeSandersUitvaart-recensies 200x210

Recensies

Hoe Mieke’s begeleiding tijdens een crematie of begrafenis wordt ervaren kun je lezen in de recensies.

Als je nadere informatie wilt dan kun je mij bellen op 06 133 45046 of een e-mail sturen naar info@miekesandersuitvaart.nl. Als je zelf een recensie wilt schrijven, vul dan het formulier onderaan de pagina in.

Mark en Rachel

Mieke kwam bij onze kennismaking direct met persoonlijke en andere ideeën dan standaard. Zij nam de moeite om dit te komen bespreken met mijn moeder en wij konden mijn moeder zelfs meenemen naar het kerkje om de sfeer te proeven.

Lees meer »

Corine

Mieke stond open voor al onze ideeën, en vulde aan waar we zelf niet aan gedacht hadden. Ze was er met al haar aandacht als stille kracht bij.

Lees meer »

Bert

Het geeft een fijn gevoel dat we alles met Mieke besproken hebben en op papier gezet. We hopen allebei nog heel lang te leven maar weten ook dat als het ooit gaat gebeuren we bij Mieke in goede handen zijn.

Lees meer »

Carijn en Ella

Speciaal voor ons is de tijd en de rust die je voor ons hebt genomen bij alle stappen in de voorbereidingen en de uitvoering. Bij Mieke kom je niet voor onverwachte kosten te staan. De financiële afwikkeling was eerlijk en transparant, waardoor je een goed gevoel daaraan overhoud.

Lees meer »

Manon

Mieke heeft de uitvaart van mijn vader op een mooie en waardige manier begeleid. Ze is een warme vrouw die ons, de familie alle ruimte liet om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.

Lees meer »

Wil je ook een recensie schrijven?

Heel erg bedankt dat je daar de tijd voor neemt. Na goedkeuring verschijnt jouw recensie op deze website.

Schuiven naar boven