Recensies

MiekeSandersUitvaart-recensies 200x210

Recensies

Hoe Mieke’s begeleiding tijdens een crematie of begrafenis wordt ervaren kun je lezen in de recensies.

Als je nadere informatie wilt dan kun je mij bellen op 06 133 45046 of een e-mail sturen naar info@miekesandersuitvaart.nl. Als je zelf een recensie wilt schrijven, vul dan het formulier onderaan de pagina in.

Marleen Jacobs

Door de adviezen van Mieke werd het een prachtige dag en een onuitwisbare herinnering. Mieke, hartelijk bedankt voor je enorme inlevingsvermogen en goede ideeën.

Lees meer »

Johan

Mieke werkt samen met een heel professioneel team van “uitvaartcollega’s”. Ook alle lof voor hen: de mensen van de verzorging, de chauffeur van de uitvaartbus en de fotograaf; allemaal heel correct en zeer betrokken.

Lees meer »

J. Akkermans

Wij hebben in 15 dagen tijd 2 keer gebruik moeten maken van Miekes diensten. Beide uitvaarten waren heel verschillend, maar allebei precies zoals we in gedachten hadden.

Lees meer »

Yvonne

Mieke reikte ons geen voorbeelden aan, maar heeft ons dusdanig ondersteund dat al onze ideeen, wensen en vooral eisen tot een hele mooie persoonlijke uitvaart hebben geleid.

Lees meer »

Fam Swart

De begeleiding van de uitvaart van onze moeder door Mieke hebben wij als zeer persoonlijk, betrokken en professioneel ervaren.

Lees meer »

Marie-Louise

Nog voor mijn moeder kwam te overlijden kon ik een afspraak maken met Mieke om kennis te maken. Meteen een goed gevoel!

Lees meer »

Wil je ook een recensie schrijven?

Heel erg bedankt dat je daar de tijd voor neemt. Na goedkeuring verschijnt jouw recensie op deze website.

Schuiven naar boven