Recensies

MiekeSandersUitvaart-recensies 200x210

Recensies

Hoe Mieke’s begeleiding tijdens een crematie of begrafenis wordt ervaren kun je lezen in de recensies.

Als je nadere informatie wilt dan kun je mij bellen op 06 133 45046 of een e-mail sturen naar info@miekesandersuitvaart.nl. Als je zelf een recensie wilt schrijven, vul dan het formulier onderaan de pagina in.

Miriam

Mieke luisterde goed naar onze wensen, had daarbij de juiste suggesties voor de invulling van het afscheid. Ze dacht constructief mee zonder bepalend te zijn, ze ontlaste ons en zag waar haar interventies nodig waren. Wij konden ons daardoor volledig op het afscheid richten.

Lees meer »

Yvonne

Lieve Mieke, dank je wel voor de foto’s, en voor je prachtige verzorging van Robs uitvaart. Ik had het me niet mooier kunnen voorstellen.

Lees meer »

Marianne

Mieke heeft ons moeiteloos door de vele keuzemomenten rondom de begrafenis van mijn moeder geleid. Haar aanpak is doortastend en betrokken.

Lees meer »

Fam. Michels-Kunst

Mieke heeft naar aanleiding van onze verhalen en wensen twee prachtige locaties aangeraden, één voor het afscheid (Protestant kerkje in Ressen) en één voor het samenzijn met familie en vrienden (Zijdewinde in Bemmel).
Mieke is een warm persoon die in een tijd van verlies en verwerking tot steun is. We hebben buitengewoon goed afscheid van Ben kunnen nemen.

Lees meer »

Irma

Vanaf het allereerste contact vooraf was er het gevoel dat alles in goede handen zou zijn en dat gevoel is helemaal bevestigd. Mieke’s werkwijze geeft rust in een toch al moeilijke en hectische periode.

Lees meer »

Wil je ook een recensie schrijven?

Heel erg bedankt dat je daar de tijd voor neemt. Na goedkeuring verschijnt jouw recensie op deze website.

Schuiven naar boven