Samenwerking met Aster Uitvaartzorg

Voor velen zal het als een verrassing komen dat ik de samenwerking aanga met Tessa Hendriks van Aster Uitvaartzorg. Maar na jarenlang met veel voldoening en plezier gewerkt te hebben als zelfstandig uitvaartverzorger, kom ik er steeds meer achter dat ik wel heel intensief met het uitvaartvak bezig ben. Altijd beschikbaar zijn heeft toch invloed op mijn privéleven.

Persoonlijke aandacht en de tijd voor ieders verhaal en ideeën vormen de basis bij de uitvaarten die worden verzorgd. Samen met de familie en vrienden er alles aan doen om het afscheid tot een troostrijke herinnering te maken. Dit zijn woorden van Tessa maar zeker ook van mij. Daarom ga ik met veel energie de samenwerking aan met Tessa en haar team.

Zeker nu, in tijden van corona is het fijn als je kunt terugvallen op een team dat naast je staat, waarmee je kunt sparren. Als kleine zelfstandige sta je daarin toch vaak alleen.

Ik heb de afgelopen jaren voor veel families de uitvaartwensen op papier gezet. Zij verwachten dat, mocht het noodzakelijk zijn, ik hun uitvaart regel. Voor deze families verandert er helemaal niets. Jullie kunnen mij nog steeds rechtstreeks benaderen of Aster Uitvaartzorg bellen en vragen naar mij. Ik blijf die uitvaarten doen zoals met jullie besproken.

Vanuit mijn ruime expertise en liefde voor het vak, begeleid ik de uitvaarten binnen Aster uitvaartzorg. De administratieve handelingen zullen door Aster uitvaartzorg worden verzorgd waardoor ik de vrijheid krijg om er nog meer voor de families te zijn gedurende de week van het afscheid. Daarnaast geeft het mij, en andersom Tessa ook meer vrijheid om af en toe eens een weekje vrij te nemen, wetende dat de uitvaarten in goede handen zijn.

Samenwerking met Aster Uitvaartzorg
Schuiven naar boven