Seizoenswandelingen gaan weer van start

Een wandeling in de natuur, voor mensen van wie een geliefde is overleden

Hoe gaat het met je….?
Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven.
Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen?

Vier keer per jaar organiseren we een wandeling. Ieder seizoen op dezelfde locatie omdat verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Dat na het donker van herfst en winter altijd weer de lente komt.

De seizoenswandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders, uitvaartverzorger, Marleen Jacobs, Antjella den Held en Johan Swart, zij hebben allen hun partner verloren. Ook Irma van Reem en Ronald Kersten, rouwtherapeut en wandelcoach zijn bij de wandelingen aanwezig.

Iedereen uit de regio die zijn of haar geliefde heeft verloren door overlijden (recent of lang geleden) of al afscheid heeft moeten nemen van een partner door bijvoorbeeld dementie, is welkom.

Onze ervaring is dat het wandelingen zijn met een lach en een traan, een wandeling waaruit zelfs mooie vriendschappen ontstaan. We lopen zo’n 5 kilometer in een relaxt tempo. De wandeling eindigt altijd heel gezellig met koffie, thee en (appel)taart bij Aster.

We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats van Aster uitvaartzorg, Kokkeland 17, 6661 ZV in Elst en rijden van daaruit naar de wandellocatie. Ook als je geen vervoer hebt ben je van harte welkom.

Kosten voor deelname bedragen € 5,00 inclusief kopje koffie of thee en taart.

Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan door een e-mail te sturen naar seizoenswandeling.elst@gmail.com of via een telefoontje naar Mieke Sanders, haar nummer is 06 133 45046.

Weet dat je van harte welkom bent!

Zet alvast in je agenda: seizoenswandelingen 2021-2022

  • 3 oktober 2021
  • 9 januari 2022
  • 3 april 2022
  • 3 juli 2022
Seizoenswandelingen gaan weer van start
Schuiven naar boven