Uitvaart regio Arnhem, Nijmegen, Elst, Overbetuwe en Lingewaard

In elke regio zijn er prachtige locaties om afscheid te nemen.

Uitvaart regio

Wil je een overlijden melden in Arnhem of omgeving dan mag je mij altijd bellen op nummer 06 133 45046.

Elst is mijn woonplaats en ligt centraal tussen Arnhem en Nijmegen. In de regio weet ik waar de begraafplaatsen, natuurbegraafplaatsen, crematoria en plaatsen waar de overledene kan worden opgebaard zijn. En als je geen kerkelijke of traditionele uitvaart wilt dan kan ik je heel goed adviseren over mooie locaties voor een bijzondere afscheid. Vanuit Elst zijn alle plaatsen in de regio snel voor mij te bereiken.

Regio Arnhem

Mieke Sanders Uitvaart voor een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Arnhem: Huissen, Angeren, Bemmel, Velp, Dieren, Oosterbeek, Rozendaal, Heteren, Duiven en Rheden.

Ik kan een opbaring verzorgen in boerderij Moskowa in Arnhem, uitvaartcentrum Kramer in Velp, Monuta in Dieren, Westervoort en Zevenaar, bij afscheidshuis Lingewaard Overbetuwe in Bemmel en nog meer locaties.

Regio Elst, Overbetuwe, Lingewaard

Mieke Sanders Uitvaart voor een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Overbetuwe: Elst, Driel, Valburg, Herveld, Zetten, Andelst, Hemmen, Oosterhout, Nijmegen Noord, Lent en Bemmel.

Mooie locaties voor een afscheidsbijeenkomst zijn: Herenboerderij de Hucht in Elst, Restaurant Zijdewinde in Lent, restaurant de Vereniging in Elst, Galerie 1400, het kerkje in Hemmen en de theaterkerk in Bemmel.

Regio Nijmegen

Mieke Sanders Uitvaart voor een persoonlijke uitvaart in de volgende plaatsen in de regio Nijmegen: Nijmegen Noord, Lent, Oosterhout, Berg en Dal, Bemmel, Beuningen en Wijchen.

In deze regio kunt je kiezen uit diverse crematoria: crematorium Moscowa in Arnhem, crematorium Yarden in Beuningen, crematorium Jonkerbos in Nijmegen, Crematorium Dela in Nijmegen, crematorium Fine Vita in Heteren en Crematorium Dieren.

Overige regio’s

Uiteraard zijn er nog veel meer locaties in jouw dorp of stad. Ook in jouw regio zijn er prachtige locaties om afscheid te nemen. Samen bekijken we wat jouw voorkeur heeft.

Schuiven naar boven