Rouwkaart, rouwadvertentie en condoleanceregister

rouwkaart Mieke Sanders uitvaartOm het overlijden aan iedereen kenbaar te maken wordt meestal een rouwbrief of rouwkaart verstuurd. Deze brief of kaart kun je heel persoonlijk maken door middel van een foto, een tekening of een gedicht. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten papier. Samen met jou bekijk ik wat er allemaal mogelijk is.

Wanneer je veel mensen wilt bereiken en niet van iedereen een adres hebt, of wanneer je wel een aankondiging van overlijden wilt doen maar de uitvaart in kleine kring wilt vieren, dan kun je kiezen voor een rouwadvertentie in plaatselijke, regionale en landelijke dagbladen. Natuurlijk kun je altijd een rouwadvertentie plaatsen. Uiteraard kan ik je ook hierbij helpen en de rouwadvertentie voor je regelen.

Condoleanceregister op internet

online condoleanceregister Mieke Sanders uitvaartTegenwoordig zijn er ook condoleanceregisters op internet. Je maakt zelf een condoleanceregister aan. Belangstellenden kunnen hier dan hun deelneming uiten: www.condoleanceregister.com  en www.vaarwel.nl

Via de website www.dierbareherinneringen.nl  kun je op eenvoudige wijze een gedenkplaats maken voor een overledene. Met tekst, foto’s, herinneringen, audio en videofragmenten, stamboom en levensloop. Anderen kunnen steun betuigen door het plaatsen van een kaarsje, een herinnering en een condoleance.