Voorregelen van de uitvaart

Op voorhand je uitvaart
regelen door wensen te delen.

Voorregelen van de uitvaart

Om zelf controle te houden over je uitvaart of om jouw geliefden te ontlasten help ik je graag je uitvaart op voorhand vorm te geven.

Als je weet dat je gaat sterven

Als je weet dat het leven eindig is, dan nog is het een opgave om over je eigen afscheid te praten. We houden liever gesprekken over het leven. Maar na acceptatie van eindigheid ga ik graag met je in gesprek. Want door wensen te delen krijgt jouw uitvaart immers vorm. Bedenk dat er heel veel mogelijk is.

Eigenlijk is er alle vrijheid om een eerbetoon aan het leven, jouw leven te geven. Bijvoorbeeld op een geliefde plek, in een sfeer die iedereen aanspreekt. Met een afscheidsplechtigheid, volledig in stijl, speciaal voor en door jou ontworpen. Met wellicht een eigen bijdrage aan de afscheidsplechtigheid door een persoonlijke brief te schrijven of een boodschap door te geven. Jij hebt de regie.

Omdat de dood vaak onverwacht komt​

Als de dood onverwacht komt moet er op korte termijn heel veel geregeld worden. Er is dan weinig ruimte voor rust, rouw en verdriet. Door van tevoren te praten over de uitvaart ontlast men de nabestaanden. Als wensen bekend zijn kan in alle rust de crematie of begrafenis worden geregeld.

Graag schuif ik geheel vrijblijvend bij jou en je familie en vrienden aan om samen met jullie een wensenlijst op te stellen en zo het afscheid vorm te geven en bespreekbaar te maken. Neem contact met mij op om hiervoor een afspraak te maken.

Wil je alvast een indicatie van de kosten vraag dan een offerte aan.

Gratis: wensenlijst voor je uitvaart

Door je wensen te delen kun je zelf vorm geven aan je uitvaart.

    Schuiven naar boven