Yvonne

Wij hebben in 15 dagen tijd 2 keer gebruik moeten maken van Miekes diensten. Beide uitvaarten waren heel verschillend, maar allebei precies zoals we in gedachten hadden.

De uitvaart van mijn zus wilden wij absoluut niet standaard hebben. Het moest een mooie herdenking, maar vooral een viering van haar leven worden. Mieke voelde dit direct aan. Zij heeft ons daardoor precies op de goede manier begeleid. Zij reikte ons geen voorbeelden aan, maar heeft ons dusdanig ondersteund dat al onze ideeen, wensen en vooral eisen tot een hele mooie persoonlijke uitvaart hebben geleid. Ze heeft ons ook meerdere keren voorgehouden dat tijdens een uitvaart echt alles mogelijk is.

Mieke werkt samen met een heel professioneel team van “uitvaartcollega’s”. Ook alle lof voor hen: de mensen van de verzorging, de chauffeur van de uitvaartbus en de fotograaf; allemaal heel correct en zeer betrokken.

De uitvaart van mijn schoonmoeder was meer “standaard”, maar niet minder persoonlijk. Met name het welkoms- en afscheidswoord van Mieke maakte ook deze uitvaart erg mooi en heel intiem.

En als laatste willen wij nog onze waardering uitspreken over de transparantie in de uitvaartkosten. Mieke voegt bij de eindnota alle nota’s bij, zodat je kunt zien dat echt alle kosten 1 op 1 worden doorberekend.

Mieke nogmaals bedankt voor het regelen van beide uitvaarten.

Yvonne
Schuiven naar boven